Je eigen Financieel Persoonlijk Assistent
Goed gereGELD, nu en in de toekomst

Organisaties helpen het beste uit zichzelf te halen

Het is nog niet zo eenvoudig om altijd uw doelen te behalen. Waar komt de ruis in uw organisatie vandaan? Veel processen binnen organisaties zijn complexer ingericht dan nodig door het verloop van de tijd of doordat de markt of wetgeving andere eisen stelt aan de organisatie. Wij helpen u en uw medewerkers op een andere wijze naar de organisatie te kijken.

Van strategie naar uitvoering

Ons doel is uw organisatie in beweging te krijgen naar de toekomst die u voor ogen heeft. Met oplossingen die werken voor de lange termijn. FPA+ maakt samen met onze klanten de vertaalslag van strategie naar uitvoering. FPA+ zorgt dat doelen, mensen, middelen en processen op elkaar afgestemd worden, zodat de uitvoering de strategie ondersteunt.

Expertise van FPA+

FPA+voert adviesopdrachten uit op het gebied van Operational Excellence, Risk Management en Financieel Performance Management. Centraal in onze aanpak staat het duurzaam verbeteren van het rendement, door middel van efficiency verbeteringen, kostenreductie en risicobeheersingsprogramma's. De adviseurs van FPA+ zijn ervaren adviseurs uit de praktijk en helpen u het beste uit uw organisatie te halen. FPA+ doet dat op een praktische, betrokken en interactieve manier.

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info