Je eigen Financieel Persoonlijk Assistent
Goed gereGELD, nu en in de toekomst

Maatschappelijk bewust

Voor FPA+ is het belangrijk om belangrijke projecten in de samenleving ook financieel te ondersteunen.

Pink Ribbon

FPA+ schenkt ieder jaar 5% van haar bruto omzet aan Pink Ribbon. Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de (ex) borstkankerpatiënt. 1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Het is zelfs doodsoorzaak nummer 1 voor vrouwen tussen de 35 en 55 jaar. Pink Ribbon maakt zich hard voor een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt. Dat doen we door wetenschappelijk onderzoek en psychosociale projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker te financieren.

Sportsponsoring

Meiden en vrouwen brengen spelplezier, harmonie en nieuwe dynamiek op de voetbalvelden. Ze maken het verenigingsleven rijker en spannender en geven het voetbal een nieuwe stimulans. Ze zijn de grootste groeifactor van het voetbal en zorgen voor aanwas bij de clubs. Vrouwenvoetbal staat voor alle positieve waarden: voor elkaar, voor het spel en voor de toekomst. Waarden waar we zo naar verlangen in het voetbal. Vrouwenvoetbal is bij uitstek ‘voetbal om van te houden’.

Omdat FPA+ deze positieve waarden ondersteunt, heeft het Dames 1 team van CSW een compleet nieuwe outfit gekregen van FPA+.

 

 

en meteen kampioen !


CSW Vrouwen 1 seizoen 2018/2019

CSW Vrouwen 1 seizoen 2018/2019En inmiddels nog meer teams in kleding van FPA+...

 
E-mailen
Bellen
Map
Info