Je eigen Financieel Persoonlijk Assistent
Goed gereGELD, nu en in de toekomst

 

Meer dan een bedrijf

Elk bedrijf heeft een historie, een heden en een toekomst. Voordat wij voor u aan het werk gaan, kijken wij niet alleen naar de huidige situatie, maar ook naar toekomstige ontwikkelingen van de onderneming en andere aspecten die in het verleden zijn ontstaan en invloed kunnen hebben op de toekomst.

Ook in zaken gaat het om personen. Wij geven daarom grote aandacht aan de mensen die het bedrijf vormen en houden rekening met eventuele bijzondere omstandigheden. Maar we verliezen de zakelijk aspecten niet uit het oog.

FPA+ levert altijd maatwerk. Wat de situatie bij de onderneming ook is, uw zaak is onze zaak. FPA+ maakt tijd wanneer u tijd heeft en levert een compleet pakket aan advies en administratieve- , financiële- en fiscale diensten waarbij we de persoonlijke omstandigheden niet uit het oog verliezen.

 

Dan weet u zeker dat de zaken goed geregeld zijn


Efficiënt

Door alles in één hand te brengen bij FPA+ kunt u grote voordelen behalen. U bent beter af omdat u nog maar met één persoon contact hoeft te onderhouden. Dit scheelt u tijd. En geld, omdat wij hierdoor efficiënter kunnen werken en dit voordeel graag aan u teruggeven.

Breng zekerheid in uw zaken en bespaar tijd en geld. Bij FPA+ laat u via één centraal punt uw organisatorische-, financiële-, en fiscale zaken coördineren en bewaken. U bepaalt zelf welke zaken u bij ons neerlegt. Voor meer informatie belt u 0297-743 041, of vul ons contactformulier in.

Wat kan FPA+ voor uw onderneming betekenen?

Advies

  • vaststellen , analyseren en oplossen van beleidsmatige en organisatorische vraagstukken
  • ontwikkelen/verbeteren van bedrijfsprocessen

Uitbesteding

  • interim management
  • coaching


 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info