Je eigen Financieel Persoonlijk Assistent
Goed gereGELD, nu en in de toekomst

Meer dan uw bedrijf

Ook in zaken gaat het om personen. FPA+ geeft daarom grote aandacht aan uw persoonlijke situatie als directeur of grootaandeelhouder. Of dit van een holding is, een pensioenvennootschap of een werkmaatschappij met personeel, u krijgt te maken met een administratie en de fiscus. En er is vrijwel altijd een verband met uw privé situatie.

Wat uw situatie ook is, uw zaak is onze zaak. FPA+ maakt tijd wanneer u tijd heeft en levert een compleet pakket aan financiële-, fiscale- en administratieve diensten waarbij we uw persoonlijke omstandigheden niet uit het oog verliezen.

Dan weet u zeker dat uw zaken goed geregeld zijn

Efficiënt

Elk vermogen heeft een historie en een toekomst. Wij kijken niet alleen naar de toekomstige ontwikkelingen van uw vermogen, maar ook naar de fiscale aspecten die in het verleden zijn ontstaan en invloed kunnen hebben op de toekomst.

Wellicht spelen zaken zoals pensioen, vastgoed, beleggingen, dividend, rekening-courant en lenen van de BV al bij uw onderneming. Al deze zaken hebben ook voor u privé gevolgen.

Voordelen

Door alles in één hand te brengen bij FPA+ kunt u grote voordelen behalen. U bent beter af omdat u nog maar met één persoon contact hoeft te onderhouden. Dit scheelt u tijd. En geld, omdat wij hierdoor efficiënter kunnen werken en dit voordeel graag aan u teruggeven. FPA+ werkt voor de ondernemer én de onderneming!

Breng rust in uw zaken en bespaar tijd en geld. Bij FPA+ laat u via één centraal punt uw financiële-, fiscale- en erfrechtelijke zaken coördineren en bewaken. U bepaalt zelf welke zaken u bij ons neerlegt.

Voor meer informatie belt u 0297 - 743 041, of vul ons contactformulier in.

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info