Je eigen Financieel Persoonlijk Assistent
Goed gereGELD, nu en in de toekomst

Breng en houd uw geldzaken op orde

Financiële wensen en verplichtingen variëren flink gedurende een mensenleven. Kinderen die gaan studeren, de aankoop van een woning, pensionering: mooie gebeurtenissen, maar je moet er wél goed op zijn voorbereid. Financiële planning brengt uitkomst. Door middel van een persoonlijk financieel plan creëer je overzicht over wat nodig is om je wensen en ambities te realiseren.

Onze missie is om u een glashelder inzicht te geven in uw financiële situatie. Wij bespreken met u wat uw mogelijkheden zijn, en waar u in de toekomst rekening mee moet houden. Samen met u maken wij dan een toekomst bestendig financieel stappenplan.

Voor elk financieel vraagstuk

Wilt u eerder stoppen met werken?  De hypotheek aflossen? Kunt u nu al geld opzijzetten voor de studie van uw kind?  Sparen voor een wereldreis? Wilt u zorgen dat uw nabestaanden niet worden belast met de afwikkeling van uw erfenis?  Een second opinion over uw huidige beleggingsportefeuille?

Klop gerust bij ons aan voor elk vraagstuk over inkomen, vermogen en nalatenschap. Alle vragen van financiële, fiscale of juridische aard. Eenvoudig en complex. U stelt ze aan FPA+.

Samen voor advies

Desgewenst werken we samen met uw eigen adviseur of brengen we u in contact met een adviseur uit ons eigen netwerk.

FPA+ is betrokken, deskundig, betaalbaar en helpt u graag.

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info