Je eigen Financieel Persoonlijk Assistent
Goed gereGELD, nu en in de toekomst

Even voorstellen

Marcel

Marcel

Functie Directeur, Senior fPA

Over Marcel (1966) Is getrouwd en heeft twee kinderen, die ook, wellicht niet geheel toevallig, economische studies volgen in Tilburg en Rotterdam. Hij is zijn werkzame leven begonnen in 1986 bij EY Accountants (toen nog Moret & Limperg). Sinds 1993 is hij actief in de financiële dienstverlening, zowel in operationele functies alsook in bestuurlijke (directie)functies. Is DSI geregistreerd Senior Vermogensbeheerder en Senior Beleggingsadviseur. Naast actief voetballer is hij ook al jarenlang bestuurder van de plaatselijke voetbalvereniging.

Rob

Rob

Functie Senior fPA en zakelijk adviseur

Over Rob (1959) Is getrouwd en heeft drie kinderen. Hij is afgestudeerd register accountant (1989) en werkzaam geweest bij KPMG vanaf 1981. Sinds 1996 werkzaam in financiële functies als (concern-)controller, manager finance en finance director bij diverse commerciële bedrijven. Veel ervaring met kostenbesparing door maatregelen die meteen effectief zijn. Directe ervaring bij familiebedrijven met de bijbehorende uitdagingen. Maatschappelijk betrokken via een aantal bestuursfuncties.

Sander

Sander

Functie Vermogensregisseur

Over Sander (1972) Vader van drie dochters. In 1993 carrière begonnen bij ABN AMRO. Daarna werkzaam geweest bij AIB, Instituut voor Beleggingen en Eureffect. Als vermogensregisseur grote kennis over beleggen en beleggingsstrategieën.

Sandra

Sandra

Functie Financieel Persoonlijk Assistent

Over Sandra (1994) voltooit dit jaar de Master Gedragseconomie aan de universiteit van Tilburg. Assisteert de overige teamleden bij hun activiteiten en brengt nieuwe kennis in.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info