Je eigen Financieel Persoonlijk Assistent
Goed gereGELD, nu en in de toekomst

Het is belangrijk een goede administratie op te zetten en bij te houden.

Niet alleen omdat u daartoe als ondernemer wettelijk verplicht bent, maar ook omdat u met een goed bijgehouden administratie snel de beschikking hebt over de cijfers en resultaten van uw onderneming om inzicht te krijgen in uw kosten, uw omzet en uw winst. Aan de hand hiervan kunt u inspelen op ontwikkelingen en uw activiteiten eventueel bijstellen.

Ondernemers kiezen er om diverse redenen voor hun boekhouding uit te besteden. Het kan de grootte en complexiteit zijn, maar ook het ontbreken van kennis over en tijd voor het bijhouden van een goede boekhouding. FPA+ kan voor u zowel de gehele administratie inrichten, onderhouden en uitvoeren (inclusief de fiscale aangiftes voor de BTW, de loonbelasting en de vennootschapsbelasting), zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft. Maar FPA+ kan ook de al bestaande administratie controleren en de rapportages aan het management en de directie verzorgen.

Over het algemeen verdient u de kosten van een goede administrateur terug. Deze financiële specialist richt uw boekhouding optimaal in, staat u bij met advies en is op de hoogte van verschillende fiscale voordelen. Door uitbesteding van uw boekhouding kunt u zich richten op de belangrijke werkzaamheden in de onderneming.

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info