Je eigen Financieel Persoonlijk Assistent
Goed gereGELD, nu en in de toekomst

 Voor particulieren kan FPA+ ....

... een Financieel Plan opmaken

Ontdek of uw doelen, wensen en dromen financieel realiseerbaar zijn.

Na een uitgebreide inventarisatie volgt een heldere rapportage die met u besproken wordt. Eventueel worden aanpassingen en oplossingen besproken. Daarna uiteraard vervolgd door het monitoren van de uitwerking van het plan door FPA+

... adviseren over Vermogensopbouw

Er bestaan vele manieren om "een appeltje voor de dorst" te verkrijgen. Sparen bij de bank, beleggen (zelf doen of laten doen), het eigen huis, het bedrijf. FPA+ kan u begeleiden in het maken van de juiste keuzes.

 ... adviseren over fiscaal voordelig schenken en nalaten bij overlijden

Indien u geld of goederen aan uw kinderen of kleinkinderen wilt schenken, of u komt te overlijden, dan wil de Belastingdienst ook graag haar deel. Door tijdig en in de juiste vorm nu al zaken goed te regelen, kunt u flink besparen op de te betalen belastingen.

... de jaarlijkse aangifte IB verzorgen

De jaarlijkse belastingaangifte vinden veel mensen niet leuk. Er is altijd een bepaalde onzekerheid of er geen posten zijn vergeten, of de getallen in de juiste Box zijn ingevuld of dat er geen aftrekposten zijn gemist. FPA+ neemt u deze zorgen uit handen en verzorgt tijdig en accuraat uw verplichtingen aan de belastingdienst.

Particulier


 

FPA+ is betrokken, deskundig, betaalbaar en helpt u graag.

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info